Asuntokaupan turvaaja

Ammattilainen on apunasi elämäsi suurimpien unelmien keskellä.

Laatu – Ammattitaito – Turva

SUORAA kuntotarkastus

Rakennusalan asiantuntijan tehtävänä on asuntokaupassa tuottaa tietoa. On kaikkien osapuolten etu, että kaupan kohteesta saadaan puolueetonta tietoa. Kaupan osapuolten etu on laadukkaasti tehty kuntotarkastus, jossa luovutuksen kohde on dokumentoin kattavasti sanallisesti ja kuvin, sekä tarkastettu asiantuntijan toimesta.

SUORAA – asuntokaupan kuntotarkastuksen tehtävänä on luoda turvaa kaupankäyntiin. Kuten eräs kokenut kiinteistönvälittäjä asian ilmaisi ”kaikki tulee selvittää huolellisesti. Asiat tulee esittää selvästi ja oikeassa mittakaavassa, ei liioitellen eikä myöskään vähätellen”.

Ammattitaitoa on kertoa asiat ymmärrettävästi. Mahdolliset riskit kartoitettu ja kohteen kunto selvitetty kattavasti. Laadukkaasti ja ammattitaitoisesti tehty kuntotarkastus luo turvaa asuntokauppaan.

Paikallinen osaaminen, paikallinen vastuu ja yhteinen tavoite ovat käsitteitä, jotka kuvaavat SUORAA-palveluja paikallisten asiakkaiden eduksi. Meillä kuntotarkastajat ovat sitoutuneet yhteiseen tavoitteeseen.

SUORAA – kuntotarkastus on kattavasti tehty, tarkastusta ohjaa KH 90-00934 suoritusohje asuntokaupan kuntotarkastus lisättynä erinomainen asiakaspalvelu ja vinkit rakennuksen ylläpitoon.

Seuraavaksi

Ota yhteyttä!