Taloyhtiöt

SUORAA esittää potentiaaliset vaihtoehdot riittävän selkeillä vaihtoehtokuvauksilla. Taloyhtiön päätöksien pohjaksi.

Kuntoarviot

Hallittu ja kustannustehokas kiinteistönpito alkaa asiantuntevalla SUORAA-kuntoarvioinnilla. Kerrostaloissa yleisen tason kuntoarvion suorittaa rakenne-, lvi- ja sähkötiimimme, pienemmissä yhtiöissä riittää usein kokeneen ammattilaisemme arvio.
Kuntoarvioinnissa tarvitaan vankkaa kokemusta erilaisista kuntotutkimuksista sekä korjaussuunnittelusta ja -toteutuksesta. Tämä antaa pohjaa määrittää alkavien vauriomekanismien etenemisnopeus ja vakavuus sekä laatia luotettava pitkän tähtäimen suunnitelma (10 vuoden PTS).

Kuntotutkimukset

Korjaussuunnittelussa on tärkeää, että se pohjautuu oikeisiin ja tarkkoihin tietoihin. Kuntotutkimuksilla tarkennetaan sekä varmennetaan silmämääräisiä ja pelkkään kokemukseen perustuvia arvioita rakennuksen ja rakenteiden kunnosta. SUORAA-kuntotutkimukset perustuvat uusimpiin tutkimusmenetelmiin ja tekninen kalustomme edustaa huipputeknologiaa. Kuntotutkimuksemme kattavat kaikki rakennusten osat, kuten julkisivut, vesikatot, putkistot, sähköt ja haitta-aineet.

Hankesuunnittelu

SUORAA-hankesuunnittelulla pystytään tekemään taloyhtiöpäätöksiä, joiden merkityksen osakkeiden omistajat ymmärtävät ja tietävät mitä saavat. Etsimme eri vaihtoehtoja kuuntelemalla osakkaita ja analysoimme vaihtoehtojen tekniset käyttöiät ja kustannukset. Hankesuunnittelijamme ovat kokeneita ja selkokielisiä esittelijöitä asukasiltoihin ja yhtiökokouksiin.

Korjaussuunnittelu

SUORAA-korjaussuunnittelun lähtökohta on ennakoiminen. Suunnitelmamme ovat ammattitaitoisen yksiselitteisiä, jolloin urakoitsijoiden ei tarvitse laskea tarjouksiinsa riskikerrointa tai arvailla lopullista korjaustapaa. Näin saadaan aidosti vertailukelpoisia tarjouksia taloyhtiön eduksi meidän varmistaessa oikeat korjausmenetelmät.

Rakennuttaminen ja valvonta

SUORAA-rakennuttaminen ja valvonta toteutetaan asiakkaalle järkevästi hinta-laatusuhteen kannalta. Selvitämme aina, missä roolissa asiantuntemuksestamme on eniten asiakkaalle hyötyä. Asiantuntijan tulee myös kyetä esiintymään luontevasti ja selkokielisesti taloyhtiön yhtiökokouksissa ja asukasilloissa.

Seuraavaksi

Ota yhteyttä!