Olemassaolomme perusta

Suomen Rakennusasiantuntijat on asuntokaupan ja korjausrakentamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys ovat peruskivemme.

Paikallinen ammattilainen työssään ihmisten keskellä

SUORAA toimii rakennusalan asiantuntijana pääsääntöisesti kuluttajan apuna. Oli kysymys sitten asuntokaupasta, taloyhtiön korjaushankkeesta tai sisäilmatutkimuksesta, olemme turvaamassa ja auttamassa onnistuneeseen lopputulokseen pääsemisessä.

Kaikki asiantuntijamme ovat rakennusalan koulutuksen saaneita rakennusmestareita, rakennusinsinöörejä tai diplomi-insinöörejä.

Taloyhtiöille palvelumme kattavat erilaiset tutkimus-, arviointi- ja rakennuttamispalvelut. Rakennuttajakonsultin ja valvojan tehtävät ovat tyypillistä toimintaa ihmisten keskellä, osakkeenomistajan eduksi.

Rakennuksen elinkaari on pitkä. Hallittu kiinteistönpito edellyttää erilaista asiantuntemusta ja osaamista. Energiatodistukset, pinta-alamittaukset, kustannusarviot, korjaussuunnitelmat, HTT-tavarantarkastukset ja kosteusmittaukset ovat arkipäiväämme.

Meille tuloksien selväkielinen esittely on itsestäänselvää, niin kirjallisessa muodossa, kuin puhuttunakin.

Tähtäämme siihen, että työn valmistuttua asiakas voi tyytyväisenä sanoa tavoitteensa toteutuneen. Me annamme aikaa elämiseen.

Seuraavaksi

Korjaushankkeen turvaaja