Työskentely meillä

Suurimmalla osalla henkilökuntaa tulee olla yritykseen omistus, vaikka pienikin, ja sitä kautta motivaatio menestykseen ja mahdollisuus onnen rakentamiseen. Onnea ei voi saavuttaa suoraan, se tulee hyvän elämän kautta, johon kuuluu olennaisena osana hyvä työ ja hyvät ansiot.

Kollega,
pysähdyppä hetkeksi miettimään työpaikkasi organisaatiorakennetta, ilmapiiriä ja tapaa toimia. Voihan olla, että työpaikkasi on ilmoitettu “vuoden työpaikka” -kisaan, tai siis toimitusjohtaja on ilmoittanut! Pitäähän hän työpaikkaansa vallan erinomaisena. Työpaikkasi rekryilmoituksissa toistuvat lauseet kannustava ja avoin ilmapiiri, nuorekas ja innovatiivinen, voit kehittyä ja edetä urallasi ja niin edelleen. Jos edellä mainitut fraasit käytännössä tarkoittaa työpaikallasi kerran vuodessa pidettävää kehityskeskustelua, kannattaa jatkaa tämän lukemista. Miksi pääosassa organisaatioita pitää olla asiakasprojektin vetäjän lisäksi myös tiiminvetäjä, osasto- tai suunnittelupäällikkö, kehityspäällikkö, aluejohtaja, yksikönjohtaja, toimitusjohtaja ja sitten vielä mahdollisesti myynti- ja markkinointiosastossa vastaavat.

Meillä kollegaan luotetaan ja häntä tuetaan, jotta turhan organisaatiorakenteen palkkakulut voitaisiin käyttää järkevämmin. Totta kai myös vaadimme itseltämme parasta, emme joltakin toiselta organisaatiossa alemmalta. Meillä ei ole siis perinteistä organisaatiota.

Viihtyminen ja ansaitseminen on täysin vapaaehtoista. Sen eteen pitää kuitenkin tehdä töitä. Meillä ei ole vapaamatkustajia – jokainen tienaa oman palkkansa.

Seuraavaksi

Haemme