Haemme

Haluamme uusia kumppaneita olemassa oleviin toimipaikkoihimme ja uusien toimipaikkojen perustajia – anna elämällesi uusi suunta!

Kaupunki Suomessa

  • Toimipisteen perustaja.

Sinusta on siihen meidän tuellamme. Oletko valmis tekemään lujasti töitä – itsellesi! Olet hankkinut jo muutaman vuoden kokemuksen rakennusalalta. Ymmärrät ansaintalogiikan: oma laskutuksesi kuuluu pääosin sinulle, mutta ilman omaa laskutusta ei ole oikein palkkaakaan. Asiakkaat eivät tule luoksesi, vaan sinun pitää mennä asiakkaan luokse. Ensin sinun pitää soittaa kuitenkin Ari Honkasalolle 045 805 0001.

Helsinki

  • Toimipisteen vetäjä

Pääkaupukiseudun toiminta on vakiintunut ja asiakaspohja on hyvä. Tarvitsisimme energisen henkilön, joka tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa ja osaa katsoa tulevaisuuteen. Aktiivista otetta työhön ei katsota ainoastaan hyvänä ominaisuutena vaan se on edellytys. Oletko kyllästynyt ”veivaamaan” asioita ja päätöksiä isossa ryhmässä ja pyytelemään lupia esimieheltäsi. Nyt on isosti vastuuta tarjolla, joka mahdollistaa myös vapauden.

Valittu henkilö otetaan osakkaaksi myös merkittävällä osuudella emoyhtiöön, joten haemme Suoraan parasta. Jos koet olevasi hän, soita Ari Honkasalolle 045 805 0001.

Lahti ja Turku

  • Korjaushankkeiden asiantuntija: suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta

Meidän porukkaan päästäkseen tarvitsee omata jotakin, jota ei voi oikein sanoilla kuvata. Ei ole merkitystä onko pitkä työkokemus vai vasta valmistunut. Nainen tai mies, tukeva tai hoikka, introvertti tai ekstrovertti. Meidän porukkaan ei välttämättä edes kaikki halua. Se tietää vasta kun olemme keskustelleen ja kertoneet itsestämme, tavoitteistamme, intohimoistamme, elämästämme, tämän jälkeen voimme jatkaa yhdessä tai todeta, ettei se ole hyvän elämän arvoista. Me haluamme, että meillä viihdytään. Sovi Lahden osalta tapaaminen Ari Honkasalon kanssa p. 045 805 0001 tai Turun osalta Ismo Patrikainen p. 050 5633 083

Turku ja Lahti

  • Kuntotarkastaja

Kuntotarkastajan työ on monipuolinen sekoitus kenttätyötä ja toimistotyötä. Ihmisten kanssa olemista ja vapaus kirjoittaa raporttia vaikka laiturin nokassa. Kuntotarkastajan työssä vaaditaan ymmärrystä suomalaisesta rakennuskultuurista ja -ratkaisuista. Rakennusfysiikan ja vauriomekanismien ymmärtäminen tulee olla hyvällä tasolla tai avoin hyväksymään aikaisempi tietämättömyys. Kymmenien kerrostalojen rakentaminen ei ole oikea työkokemus tarkastajalle, vaan ihan jotain muuta. Sovi tapaaminen Lahden osalta Ari Honkasalon kanssa p. 045 805 0001 ja Turun osalta Ismo Patrikaisen kanssa p. 050 5633 083

 

Kiinnostuneiden kanssa sovitaan tapaamiset heti puhelimessa, jos molemmat osapuolet ovat edelleen keskustelun jälkeen kiinnostuneita yhteistyöstä. Tehtävät pyritään täyttämään maaliskuun 2018 loppuun mennessä.

Seuraavaksi

Etusivulle