Haemme

Haluamme uusia kumppaneita olemassa oleviin toimipaikkoihimme ja uusien toimipaikkojen perustajia – anna elämällesi uusi suunta!

Kaupunki Suomessa

  • Toimipisteen perustaja.

Sinusta on siihen meidän tuellamme. Oletko valmis tekemään lujasti töitä – itsellesi! Olet hankkinut jo muutaman vuoden kokemuksen rakennusalalta. Ymmärrät ansaintalogiikan: oma laskutuksesi kuuluu pääosin sinulle, mutta ilman omaa laskutusta ei ole oikein palkkaakaan. Asiakkaat eivät tule luoksesi, vaan sinun pitää mennä asiakkaan luokse. Ensin sinun pitää soittaa kuitenkin Ari Honkasalolle 045 805 0001.

Turku

  • Korjaushankkeiden asiantuntija: suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta

Meidän porukkaan päästäkseen tarvitsee omata jotakin, jota ei voi oikein sanoilla kuvata. Ei ole merkitystä onko pitkä työkokemus vai vasta valmistunut. Nainen tai mies, tukeva tai hoikka, introvertti tai ekstrovertti. Meidän porukkaan ei välttämättä edes kaikki halua. Se tietää vasta kun olemme keskustelleen ja kertoneet itsestämme, tavoitteistamme, intohimoistamme, elämästämme, tämän jälkeen voimme jatkaa yhdessä tai todeta, ettei se ole hyvän elämän arvoista. Me haluamme, että meillä viihdytään. Sovi tapaaminen Turun osalta Mika Salminen p. 0400 716 0678

Turku

  • Kuntotarkastaja

Kuntotarkastajan työ on monipuolinen sekoitus kenttätyötä ja toimistotyötä. Ihmisten kanssa olemista ja vapaus kirjoittaa raporttia vaikka laiturin nokassa. Kuntotarkastajan työssä vaaditaan ymmärrystä suomalaisesta rakennuskultuurista ja -ratkaisuista. Rakennusfysiikan ja vauriomekanismien ymmärtäminen tulee olla hyvällä tasolla tai avoin hyväksymään aikaisempi tietämättömyys. Kymmenien kerrostalojen rakentaminen ei ole oikea työkokemus tarkastajalle, vaan ihan jotain muuta. Sovi tapaaminen Mika Salmisen kanssa p. 0400 716 0678
 

Kiinnostuneiden kanssa sovitaan tapaamiset heti puhelimessa, jos molemmat osapuolet ovat edelleen keskustelun jälkeen kiinnostuneita yhteistyöstä.

Koulutusvaatimuksena kaikissa tehtävissä on vähintään rakennusmestari.Seuraavaksi

Etusivulle