Haemme

Haluamme uusia kumppaneita olemassa oleviin toimipaikkoihimme ja uusien toimipaikkojen perustajia – anna elämällesi uusi suunta!

Kaupunki Suomessa

  • Toimipisteen perustaja.

Sinusta on siihen meidän tuellamme. Oletko valmis tekemään lujasti töitä – itsellesi! Olet hankkinut jo muutaman vuoden kokemuksen rakennusalalta. Ymmärrät ansaintalogiikan: oma laskutuksesi kuuluu pääosin sinulle, mutta ilman omaa laskutusta ei ole oikein palkkaakaan. Asiakkaat eivät tule luoksesi, vaan sinun pitää mennä asiakkaan luokse. Ensin sinun pitää soittaa kuitenkin Ari Honkasalolle 045 805 0001.

Helsinki

  • Rakennustekninen asiantuntija. Kuntoarvioija ja kuntotarkastaja.
  • Ota yhteyttä: Pekka Vaittinen, P 044 771 2237 ja sovi tapaamisesta.

Lahti

  • Korjaushankkeiden asiantuntija: suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta

Meidän porukkaan päästäkseen tarvitsee omata jotakin, jota ei voi oikein sanoilla kuvata. Ei ole merkitystä onko pitkä työkokemus vai vasta valmistunut. Nainen tai mies, tukeva tai hoikka, introvertti tai ekstrovertti. Meidän porukkaan ei välttämättä edes kaikki halua. Se tietää vasta kun olemme keskustelleen ja kertoneet itsestämme, tavoitteistamme, intohimoistamme, elämästämme, tämän jälkeen voimme jatkaa yhdessä tai todeta, ettei se ole hyvän elämän arvoista. Me haluamme, että meillä viihdytään. Sovi tapaaminen Ari Honkasalon kanssa p. 045 805 0001

Seuraavaksi

Etusivulle