Yhteystiedot

Lahti

Rauhankatu 6
15110 LAHTI
lahti@suoraa.fi
Puh. 044 774 4344

Avaa hinnasto
Turku

Crichtoninkatu 1 B
20100 TURKU

Vaihde: 044-7744344

Avaa hinnasto

Jussi Lintukangas
AKK

0400997331

Koulutus

Rakennusmestari AKK

Riikka
Lintukangas

0400997515

Jussi Lintukangas
AKK

0400997331

Riikka
Lintukangas

0400997515

Olen koko työurani toiminut yrittäjänä. Asiakastyytyväisyys sekä työn suorittaminen laadukkaasti ja ammattitaitoisesti ovat ehdottomia prioriteettejani. Tiedonjanoni on loputon ja kehitän jatkuvasti omaa ammatillista osaamistani. Syksyllä 2019 aloitan Rakennusterveysasiantuntijan RTA opinnot. Olen siirtynyt kiinteistönvälitysalalta rakennusalan asiantuntijatehtäviin, joiden lisäksi minulla on kokemusta myös talotehtaan asuntotuotannon asiakaspäällikön tehtävistä ja rakennuttamisesta.

Tutkinnot:
-FISE energiatodistuksen laatija pt
-Rakennuspiirtäjä
-LKV, LVV (laillistettu kiinteistönvälittäjä)
-KiAT
Julkinen kaupanvahvistaja

Sinun paikkasi
kuntotarkastaja?

0400997515

Etsimme rakennusalan asiantuntijatehtäviin uusia tekijöitä.
Koulutukseltasi sinun tulee olla rakennusmestari tai rak.insinööri.

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset vaikuttamaan itse omaan toimenkuvaasi ja työaikoihin.
Pääsääntöisesti työtehtävät ovat asuntokaupan kuntotarkastuksia, kiinteistöjen kuntoarvioita, korjaushankkeiden valvonta tehtäviä ja asiantuntija lausuntojen laatimista.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää
Riikka Lintukangas
0400 997 313
riikka.lintukangas@suoraa.fi

Koulutus

RKM RI

Aktiviteetit

Haasteisiin tarttuminen

Sinun
paikkasi?

Etsimme rakennusalan asiantuntijatehtäviin uusia tekijöitä.
Koulutukseltasi sinun tulee olla rakennusmestari tai rak.insinööri.

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset vaikuttamaan itse omaan toimenkuvaasi ja työaikoihin.
Pääsääntöisesti työtehtävät ovat asuntokaupan kuntotarkastuksia, kiinteistöjen kuntoarvioita, korjaushankkeiden valvonta tehtäviä ja asiantuntija lausuntojen laatimista.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää
Riikka Lintukangas
0400 997 313
riikka.lintukangas@suoraa.fi

Ari
Pellinen

040 758 0033

Olen tehnyt urastani 20 vuotta rakennusliikkeiden palveluksessa ja kymmenen vuotta rakennusalan konsultoinnin parissa. Tehtävänimikkeitäni rakennustuotannossa ovat olleet mm. työnjohtaja, laskentapäällikkö, työpäällikkö ja aluejohtaja. Konsulttina olen toiminut rakennuttamisen, valvonnan, kuntoarvioiden ja tarkastusten parissa.

Uudisrakentamisen lisäksi on ollut mukana lukuisissa korjaushankkeissa sekä urakoitsijan tehtävissä, että konsulttina. Korjausrakentamisen kohteina on ollut julkisia-, liike- sekä asuinrakennuksia. Linjasaneeraushankkeita on liki 20.

Olen koulutukseltani rakennusinsinööri, lisäksi minulla on talonrakentamisen pakallisvalvojan pätevyys (FISE 2015) ja olen pätevöitynyt kuntoarvioija (KiinKo 2003).

HTT-tavarantarkastajana aloitin 2019.

Olen SUORAA Jyväskylä perustajia.

Koulutus

Rakennusinsinööri

Paavo
Korhonen

045 169 3938

Olen Kaakkois-Suomen alueella kuntotarkastuksiin erikoistunut asiantuntija. Palveluni on käytettävissä myös Etelä-Savon ja Kymenlaakson alueella.

Tunnen paikalliset olosuhteet ja rakennukset. Erityisosaamistani on rakennusfysiikan tuntemus, jota tukee laaja koulutuspohja. Tarkastuksissani on aina miellyttävä ilmapiiri ja havaitut asiat tulee selkeästi esille. Ottakaa rohkeasti yhteyttä. Ei jätetä asuntokauppaasi sattuman varaan!

Jukka
Ojanen

0400533569

Porin alueella olen toiminut rakennusliikkeen johtotehtävissä ja  siten rakentamisen laatuun liittyvät kysymykset ovat kuuluneet arkeeni jo vuosia.

Olen erikoistunut rakennusalan riitatapausten asiantuntijatehtäviin.

Koulutus

Rakennusinsinööri

Ismo
Patrikainen

050-5633083

Olen pitkänlinjan rakennusalan asiantuntija. Valmistuttuani vuonna 1986, toimin rakennesuunnittelijana yli 10 seuraavaa vuotta. Vuodesta 1999 asti olen toiminut rakennusalan asiantuntijatehtävissä. Erikoisosaamiseeni kuuluvat vanhat rakennukset ja sisäilmatutkimukset. Toimin myös kouluttajana ja mm. riitatapausten asiantuntijana. Asuntokaupan kuntotarkastajan (AKK) pätevyyden sain ensimmäisten joukossa Suomessa.

Vastaan myös Varsinais-Suomen Kiinteistöyhdistyksen jäsenten rakennusteknisessä asiakasneuvonnassa.

Olen SUORAA Turku perustajia.

Koulutus

Rakennusinsinööri, AKK

Kimmo
Heino

045-1559862

Urani olen aloittanut rakennusalan suunnittelijana. Suunnittelutehtävät painottuivat tuolloin erityisesti pientalokohteiden uudisrakentamiseen sekä vastaavasti myös vanhojen rakennusten laajennuksiin ja muutoksiin.

Tämän jälkeen siirryin Suoraan riveihin vuonna 2013 ja siitä alkaen olen tehnyt kuntotarkastuksia, kosteuskartoituksia, kuntotutkimuksia ym. asiantuntijatehtäviä. Erilaisia kohteita on tähän mennessä kertynyt useita satoja, ellei sitten se tuhannen raja olisi mennyt jo :).

Yrityksessämme jatkuva kouluttautuminen on tärkeää. Itselleni tästä on toistaiseksi poikinut asuntokaupan kuntotarkastajan (AKK), FISE-pätevyys ja jatkokouluttautuminen alalla on mielenkiinnon kohteena. Lisäksi minulla on energiatodistuksen laatijan pätevyys.

Olen SUORAA Turku perustajia.

Koulutus

Rakennusinsinööri (AMK), Asuntokaupan kuntotarkastaja (AKK), Energiatodistuksen laatijan pätevyys (perustaso)

Mika
Salminen

0400-716678

Olen tehnyt vuosia erilaisia rakennusalan asiantuntijatehtäviä. Päätyötäni ovat asuntokaupan kuntotarkastukset, kosteuskartoitukset ja sisäilmatutkimukset. Myös taloyhtiöiden kuntoarviot ja niiden koordinointi kuuluvat arkipäivääni. Olen käynyt hyväksytysti Asuntokaupan Kuntotarkastajan (AKK) koulutuksen ja läpäissyt sen lopputentit.

Koulutus

Rakennusinsinööri

Panu
Mikkola

040-7790250

Olen työskennellyt rakennusalalla opintojeni ohessa ja välissä 2000-luvun alusta lähtien. Aikaisempaa kokemusta minulle on kertynyt erityisesti pientalo- ja korjausrakentamisesta kirvesmiehen, tarkastajan sekä rakennusalan kouluttajan näkökulmista. Tulin SUORAA-tehtäviin kesällä 2016 ja siitä lähtien olen tehnyt kuntotarkastuksia, kosteuskartoituksia, kuntotutkimuksia ym. asiantuntijatehtäviä. Kokemusta SUORAALLA minulle on kertynyt jo useamman sadan toimeksiannon verran. Asun Salossa, joten työskentelen myös mielelläni koko Salon seudulla.

Koulutus

Rakennusmestari (AMK), VTT sertifioima rakenteiden kosteudenmittaaja

Niko
Lindqvist

044-3158098

Taustaltani olen rakennustyömies ja olen toiminut eri rakennustyömailla 10 vuotta ennen rakennusmestariopintojeni aloitusta.

Opiskeluaikana aloitin Suoraalla työharjoittelun ja kiersin tuolloin eri tarkastajien mukana useissa kymmenissä kohteissa, tehden kuntotarkastuksia ja raportteja muiden tarkastajien valvomana.

Valmistuttuani rakennusmestariksi vuonna 2018, olen tehnyt kuntotarkastuksia omatoimisesti. Kuntotarkastusten lisäksi olen tehnyt kosteuskartoituksia ja muita rakennusten kuntoon liittyviä selvityksiä yrityksemme laaja-alaiseen tarjontaan liittyen.

Turun seudun ohella toimin mielelläni kotipaikkakunnallani Salossa.

Koulutus

Rakennusmestari (AMK)

Galina Smirnova -
Sihteeri

044 7505 400

Hoidan juoksevien toimistorutiinien lisäksi asiakaspalvelutehtäviä: kirjaan tilauksia ja kerron tarvittaessa lisää toiminnastamme sekä autan sinua muissa huolenaiheissasi, kuten laskutusta tai tilaussopimusta koskevissa kysymyksissä. Minulla on käytössä kaikki SUORAA-kalenterit, joten voit tiedustella myös SUORAAN puhelinvaihteesta 044 77 44 344 sopivaa aikataulua ja palveluhinnastoa.

Koulutus

FM, Merkonomi

Ari
Honkasalo

045 8050001

Asiantuntemustani käytetään pääosin taloyhtiöiden korjausprojekteissa erilaisissa rooleissa suunnittelusta valvontaan. Asuntokaupan kuntotarkastuksessa olen yksi Suomen kokeneimpia; takanani on yli 2000 tarkastusta aina vuodesta 1997 lähtien. AKK pätevyyden sain ensimmäisten joukossa Suomessa vuonna 2001. Paikallisvalvojan pätevyyden olen saanut vuonna 2004.

Olen keskuskauppakamarin hyväksymä tavarantarkastaja, HTT http://kauppakamari.fi/tavarantarkastus/

Mistä tunnetaan: monipuolisesta rakennusalan osaamisesta ja luennoista

Mistä ei tunneta: elätti itsensä 90-luvun alussa sirkustaiteilijana

Koulutus

Rakennusinsinööri

Aktiviteetit

Tennis, golf, kalastus ja ruuanlaitto

Jukka
Hyppönen

045 144 9909

Kokemukseni rakennusalalta on laaja-alainen. Erilaisia ja kokoisia työmaita olen vuosien varrella kokenut niin rakennusmiehen, työnjohtajan kuin valvojankin näkökulmasta katsoen. Kutsumustyöni tunsin löytäneeni vuonna 2013, jolloin aloitin tehtävät SUORAA-kuntotarkastajana. Kuntotarkastusten lisäksi toimenkuvaani kuuluvat energiatodistusten laatiminen ja julkisivujen kuntotutkimukset, joihin minulta löytyy tarvittavat pätevyydet.

Koulutus

Rakennusinsinööri

Aktiviteetit

Tennis ja jääkiekko

Vesa
Mertanen

040 577 0141

Koulutus

Diplomi-insinööri

Aktiviteetit

Lenkkeily ja matkailu

Jari
Salminen

045 159 7279

Kolmenkymmenen vuoden rakennusalan eri osa-alueiden kokemuksella olen asuntokaupan kuntotarkastuksien ja kosteuskartoituksien varteenotettava asiantuntija. Kosteusvaurion kuntotutkijan pätevyyskoulutuksen suoritin vuonna 2016 päivittääkseni tietämykseni alan viimeisimpiin faktoihin. Kevään 2017 kuluessa suoritan myös asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan pätevyyden.

Koulutus

Rakennusmestari

Aktiviteetit

Nikkarointi ja kunnallispolitiikka

Tuomas
Grönman

044 741 7719

Koulutus

Rakennusinsinööri

Vesa
Leikas

044 3077555

Koulutus

Rakennusinsinööri

Aktiviteetit

Harrastenikkarointi ja metsänhoito

Ari
Kattelus

040 482 6920

Ammattikoulun rakennuspuolen kävin Lohjalla 1992-1994. Koulutustani jatkoin Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa mistä valmistuin rakennusinsinööriksi vuonna 1998. Valmistumisen jälkeen suoritin varusmiespalveluksen Säkylässä ja vuodesta 1999 olen toiminut erilaisten rakennuskohteiden työnjohtajana sekä vastaavanatyönjohtajana erityönantajien palveluksessa sekä useiden omakotitalo projektien vastaavana ja pääsuunnittelijana. Vuonna 2008 perustin oman yrityksen minkä puitteissa toimin edelleen vastaavanatyönjohtajana ja suunnittelijana erilaisissa kohteissa. Vuodesta 2016 olen toiminut Suomen Rakennusasiantuntijoiden edustajana Lohjalla sekä Lohjan naapuri kunnissa. Harrastuksena rakentelen vanhoja moottoripyöriä ja autoja

Koulutus

Rakennusinsinööri