Asuntokaupan turvaaja

Kuntotarkastusten ammattilainen on apunasi elämäsi suurimpien unelmien keskellä. Kuntotarkastuksiin erikoistuneet ammattilaiset kokemuksella ihmisten mukana

 

Rakennusalan asiantuntijan tehtävänä on asuntokaupassa tuottaa tietoa kaupan kohteesta kiinteistökaupassa kuntotarkastuksella ja tyypillisesti osakehuoneistoissa kosteuskartoituksella. On kaikkien osapuolten etu, että kaupan kohteesta saadaan puolueetonta tietoa. Kiinteistökaupan osapuolten etu on laadukkaasti tehty kuntotarkastus, jossa luovutuksen kohde on dokumentoitu kattavasti sanallisesti ja kuvin, sekä tarkastettu asiantuntijan toimesta. Samalla teemme tarvittaessa lain edellyttämän Energiatodistuksen. kuntotarkastus asuntokauppaan

SUORAA – asuntokaupan kuntotarkastuksen tehtävänä on tuoda turvaa kaupankäyntiin. Kuten eräs kokenut kiinteistönvälittäjä asian ilmaisi: ”kaikki tulee selvittää huolellisesti. Asiat tulee esittää selvästi ja oikeassa mittakaavassa, ei liioitellen eikä myöskään vähätellen”.

Ammattitaitoa on kertoa asiat ymmärrettävästi. Asiakkaidemme ei tarvitse olla rakennusalan asiantuntijoita ymmärtääkseen kuntotarkastuksen tuloksia. Toisaalta, rakennusalan ammattilaisetkin ovat yllättyneet, miten kuntotarkastuksiin erikoistuneet ja kokeneet ammattilaiset saavat kohteiden riskejä selville ja ymmärtävät riskirakenteiden toimintaa. Mahdolliset riskit tulee olla kartoitettu ja kohteen kunto selvitetty kattavasti. Laadukkaasti ja ammattitaitoisesti tehty kuntotarkastus luo turvaa asuntokauppaan.

Paikallinen osaaminen, paikallinen vastuu ja yhteinen tavoite ovat käsitteitä, jotka kuvaavat SUORAA-palveluja, paikallisten asiakkaiden eduksi. Meillä kuntotarkastajat ovat sitoutuneet yhteiseen tavoitteeseen.

SUORAA – kuntotarkastus on aina kattavasti tehty. Tarkastusta ohjaa KH 90-00934 asuntokaupan kuntotarkastuksen suoritusohje, lisättynä erinomaisella asiakaspalvelulla ja vinkeillä rakennuksen ylläpitoon.

Rahoituslaitokset ovat alkaneet vaatimaan kuntotarkastuksia edellytyksenä kiinteistökauppojen lainoittamiselle. Eipä ihme, että perinteisesti vain kosteuskartoituksia kiinteistökauppojen yhteydessä tekeville on edessä uuden opettelu. Siis sen, mikä meille on ollut arkipäivää jo vuosia, osalle meistä jopa vuosikymmeniä.

Mitä kuntotarkastus sisältää

Kiinteistökaupan vastuut

Seuraavaksi

Ota yhteyttä!