Tarina

Nyt on aika lausua alkusanat SUORAAn tarinaan. Alkuun ei liittynyt suuria taloudellisia riskejä, pakkoa, työttömyyttä tms. dramatiikkaa.
Matti Nykäsen sanoin: ”elämä on ihmisen parasta aikaa” kuvaa ehkä parhaiten, miksi Suoraa sai alkunsa.

SUORAA TARINA 2016

Suoraa on yritys ja työpaikka, jossa kaikilla on mahdollista viihtyä ja vaikuttaa. Sen saavuttamiseksi tarvitaan jokaisen panostusta, eikä yrityksen sisällä saa olla esteitä viihtymiselle ja menestymiselle.

Oli siis aika luopua kiinteästä palkasta ja bonuksista. Samalla pääsimme eroon raporttien, tilastojen, analyysien ja strategioiden laatimisista. Mitä sitten saimme tai rakensimme tilalle? Byrokratisen toimintamallin vastakohdan, missä ansainta- ja viihtymislogiikka on vapaa. Asiakas maksaa asiantuntemuksestamme ja palveluistamme, josta osan tuloutamme itsellemme ja loput sijoitamme mahdollisuuksien mahdollistamiseen. Nyt voimme todeta onnistuneemme aloituksessa.

Miten jatkossa kasvamme ja kehitymme? Sen asiakkaat päättävät. Seuraava vaihe tarinassamme on jo menossa – luet sitä parhaillaan näiden sivujen muodossa.

Jokaisen vapaus ansaita omista työsaavutuksistaan ohjaa toimintaamme. Puhallamme ”yhteen hiileen”, sillä kolleegankin menestyminen on yhteinen etu. Tavoitteenamme on saada mahdollisimman monta kumppania/ystävää rakentamaan tätä tarinaa. Voit ilmoittautua mukaan!

 

SUORAA JATKOA TARINAAN 2018

”Elämä on ollut laiffii” nämä kaksi vuotta. ”

Liikevaihto on lähes tuplaantunut kahdessa vuodessa, vuodesta 2015. Olemme saaneet muutamia ystäviä / osakkaita tarinaamme mukaan. Enemmänkin olisimme halunneet, mutta hyvistä asiantuntijoista on kova kilpailu ja kasvu ei ole meille välttämättömyys, vaan henkilöstön sopivuus olemassa olevaan porukkaan. Meille nykyinen henkilöstö on tärkeämpi kuin tusina uusia. Olemme pysyneet pienenä suurena asiantuntijaorganisaationa.

Henkilökohtaiset työsaavutukset ja samalla tilityksien suuruus henkilöstölle ovat ylittäneet tavoitteet. Kaikki tämä kannattavasti.

Tämä on tehty henkilöstön intohimolla ja osaamisella ilman esimiesorganisaatiota sekä asiakkaiden antamalla luottamuksella.

Käynnistämme seuraavaksi kolmeksi vuodeksi hankkeen nimeltä ”kerran vielä pojat”. Projektin tarkoitus on jälleen tuplata liikevaihto hyvää tulosta unohtamatta ja hyvällä henkilöstön fiiliksellä. Tämän projektin tarkoitus on turvata meille (lue; koko henkilöstölle), hyvä taloudellinen ja onnellinen tulevaisuus.Seuraavaksi

Työskentely meillä