Tarina

Nyt on aika lausua alkusanat SUORAAn tarinaan. Alkuun ei liittynyt suuria taloudellisia riskejä, pakkoa, työttömyyttä tms. dramatiikkaa.
Matti Nykäsen sanoin: ”elämä on ihmisen parasta aikaa” kuvaa ehkä parhaiten, miksi Suoraa sai alkunsa.

Suoraa on yritys ja työpaikka, jossa kaikilla on mahdollista viihtyä ja vaikuttaa. Sen saavuttamiseksi tarvitaan jokaisen panostusta, eikä yrityksen sisällä saa olla esteitä viihtymiselle ja menestymiselle.

Oli siis aika luopua kiinteästä palkasta ja bonuksista. Samalla pääsimme eroon raporttien, tilastojen, analyysien ja strategioiden laatimisista. Mitä sitten saimme tai rakensimme tilalle? Byrokratisen toimintamallin vastakohdan, missä ansainta- ja viihtymislogiikka on vapaa. Asiakas maksaa asiantuntemuksestamme ja palveluistamme, josta osan tuloutamme itsellemme ja loput sijoitamme mahdollisuuksien mahdollistamiseen. Nyt voimme todeta onnistuneemme aloituksessa.

Miten jatkossa kasvamme ja kehitymme? Sen asiakkaat päättävät. Seuraava vaihe tarinassamme on jo menossa – luet sitä parhaillaan näiden sivujen muodossa.

Pyrimme eroon sanasta ”palkka”. Asiakkaan maksamasta palvelusta ja saamasta lisäarvosta tilitetään valtiolle osa ja loppu on meidän toimeentuloamme. Lisäksi asetamme tavoitteeksi saada mahdollisimman monta kumppania/ystävää rakentamaan tätä tarinaa. Voit ilmoittautua mukaan!

Seuraavaksi

Työskentely meillä